اولین ماشین های آبمیوه گیری به عنوان توسعه اولین صنعت الکتروموتور و رواج استفاده از انواع الکتروموتورها در لوازم خانگی تولید شدند به طوری که در آنها کار حاصل از چرخش روتور جایگزین کار حاصل از دست انسان گردید. در سال 1932 شرکت Electric Chicago اولین آبمیوه گیری اتوماتیک با نام Juicit را وارد بازار نمود.
در کشور ما سابقه واردات این محصول به سالهای قبل از انقلاب بر می گردد همزمان با فراگیر شدن جهانی این محصول و رشد اقتصادی ناشی ار فروش نفت کشور طی آن سالها امکان واردات انبوه این کالا ها فرآهم شد . به تدریج با همکاری فنی شرکتهای سازنده اصلی مانند توشیبا و ناسیونال ، تولید این محصول تقویت شد و در حال حاضر اینکه آبمیوه گیری در داخل کشور تولید می گردد .
کالا مورد نظر به عنوان کالای مصرفی مطرح می باشد که در اقلب منازل به عنوان لوازم خانگی به منظور گرفتن آبمیوه جات و برخی سبزیجات کاربرد دارد . در مورد کالاهای جانشینی کالای مورد نظر تنها می توان به نوع قدیمی دستگاه آبمیوه گیری اشاره کرد که در آن تفاله میوه و سبزیجات پس از استحصال ْآب آنها داخل دستگاه جمع شده و به تناوب نیاز به باز کردن دستگاه و تخلیه تفاله های جمع شده میباشد. در واقع می توان گفت که محصول مورد نیاز دارای کالای جانشینی به گونه ای که در مورد برخی کالاها مطرح است نمی باشد در اینجا باید خاطر نشان کرد که در سالهای اخیر چند کاره ها ( معروف به مولینکس ) به عنوان کالای جانشین این محصول از کشور های دیگر وارد می شود و به ندرت توسط تولید کنندگان داخلی تولید می شوند.
انواع مختلف دستگاه آبمیوه گیری توسط کشور های ایتالیا ، فرانسه ، ژاپن ، کره و ... تحت عناوین مولینکس ، توشیبا ، ناسیونال ،شارپ ، گلدستار... تولید می گردد که دستگاههای دو ، سه ، هشت کاره ( آبمیوه گیری ، مخلوطکن ، آسیاب ) به بازار عرضه می نماید